Grote beurt Land Rover

Bekijk de kosten van een grote beurt voor uw auto

20%

Korting

103,20 Vanaf prijs

86,-

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een Kleine beurt voor Land Rover?

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur en 30 minuten

Ondanks de kortere onderhoudsintervallen van tegenwoordig is het toch belangrijk om bij te houden wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsinspectie. De meeste auto’s geven dat middels een waarschuwingslampje zelf aan als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Zo niet, kijk dan in uw onderhoudsboekje om te achterhalen wanneer een kleine onderhoudsbeurt dient te worden uitgevoerd.


Kleine beurt Land Rover

103,20

86,-

Verversen van de olie

Vervanging van het oliefilter

Bijvullen van diverse vloeistoffen

Banden op spanning brengen

Resetten van het Service Interval

Afstempelen van de onderhoudsboekjes

Een kleine onderhoudsbeurt is weliswaar minder uitgebreid dan een grote beurt maar zeker wel belangrijk voor behoud van een goede staat van uw auto om toch op tijd uit te laten voeren. De auto wordt gecontroleerd op 33 belangrijke controlepunten om eventuele problemen vast te stellen en indien nodig te verhelpen.


Kleine beurt auto kosten voor Land Rover modellen

Veelgestelde vragen over een kleine beurt voor Land Rover

Wat houdt een kleine beurt in voor Land Rover ?

Een kleine beurt met de 33 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van uw Land Rover is. De controlepunten zullen problemen signaleren die in uw Land Rover zijn opgetreden. Deze problemen dienen te worden verholpen om eventuele meerwerk aan uw Land Rover te voorkomen en de goede staat van uw Land Rover te behouden. Uiteraard gebeurt dit pas na overeengekomen overleg met u en de monteur. De monteur kan u adviseren in welke reparaties en onderhoud essentieel zijn voor de levensduur en rijcomfort van uw Land Rover maar belangrijker voor uw veiligheid. Zo voorkomt u ook dat de nog goed functionerende onderdelen schade oplopen van de reeds versleten onderdelen in uw Land Rover . Daarnaast worden algemeen, de olie ververst en het oliefilter vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. De gemiddelde duur van een kleine onderhoudsbeurt is 1.5 uur. Dit verschilt natuurlijk per merk en type Land Rover . De monteur gaat uw auto zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Land Rover te waarborgen. Na de kleine beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Land Rover goed is onderhouden.


Wanneer moet ik de kleine beurt voor mijn auto laten uitvoeren voor Land Rover ?

De intervallen voor het uitvoeren van een onderhoudsbeurt verschillen per merk en type Land Rover . Per bepaalde kilometerstand wordt er een onderhoudsbeurt uitgevoerd die gerelateerd is aan een aantal werkzaamheden. In uw onderhoudsboekje kunt u terugzien bij welke kilometerstand het weer tijd is voor een kleine onderhoudsbeurt van uw Land Rover . Aan de hand van uw rijgedrag en rijpatroon is het soms verstandig om een kleine onderhoudsbeurt vroegtijdig in te plannen. Dit is iets wat u kunt overleggen met de monteur die u daarin kan adviseren. Een belangrijke werkzaamheid bij een kleine beurt is het verversen van de olie. Ondanks dat u de intervallen van de onderhoudsbeurt tijdig aanhoudt en laat uitvoeren is het toch nog belangrijk om de olie te peilen en bij te houden of de olie moet worden bijgevuld. Dit zal voordat het tijd is voor de kleine onderhoudsbeurt ongetwijfeld het geval zijn. Los van uw rijgedrag is het overigens ook een misvatting dat een stilstaande en of minder gebruikte Land Rover geen onderhoudsbeurt nodig zou hebben. Het hangt er ook vanaf of de auto dan binnen of buiten heeft gestaan. Het is altijd goed voor een Land Rover om in beweging te blijven. Als de Land Rover binnen heeft gestaan dan zal de slijtage inderdaad meevallen. Maar voor een Land Rover die voor langere periode buiten heeft gestaan geldt dat er zich minder aangename gevolgen kunnen voordoen. De weersomstandigheden kunnen invloed hebben op bepaalde onderdelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het vastzitten van bewegende onderdelen in de motor, vervuiling van de carrosserie, vastzittende veringen en remmen. Houdt daarom ook voor deze Land Rover bij wanneer de onderhoudsbeurt dient te worden uitgevoerd.


Wat zijn de kosten voor de kleine beurt van mijn Land Rover ?

De kosten van een kleine beurt kunnen per auto enorm verschillen. Dit heeft met verschillende factoren te maken. De belangrijkste verschil zit in de olie die elke Land Rover nodig heeft. Het is belangrijk voor de goede werking van de motor om bij passende en kwalitatief goede motorolie te gebruiken. Daarnaast gaat het om de type Land Rover en de aantal cilinders van uw Land Rover . Net als bij bijvoorbeeld een autospuiterij is ook de grootte van uw Land Rover van belang. Grotere Land Rover hebben namelijk meer motorolie en vloeistoffen nodig waardoor de prijs ook hoger valt. De gemiddelde kosten van een kleine beurt komen uit op een bedrag van €110,-. Vul bij Serviceright uw kenteken in om de kosten van een kleine beurt voor uw auto te achterhalen.


Kan ik een kleine beurt overslaan bij Land Rover ?

Er is een reden dat er een kleine en een grote beurt bestaat. Beide onderhoudsbeurten kennen verschillende inspectie en werkzaamheden. De kleine onderhoudsbeurt is minder uitgebreid maar zeker niet onbelangrijk. Het is niet alleen belangrijk om de kleine beurt uit te laten voeren, het is ook verstandig om dat op tijd te doen. Zoals eerder aangegeven kan een kleine beurt bepaalde problemen aan het licht brengen die tijdig moeten worden verholpen om onnodige meerwerk en kosten aan uw Land Rover te vermijden. Dit is ook cruciaal voor de waarde van uw Land Rover . Belangrijkste reden om de kleine beurt regelmatig en volgens de juiste intervallen uit te laten veren is natuurlijk de veiligheid. Laat uw auto voor alle veiligheid, van uw en die van de inzittenden altijd nakijken bij een autogarage.


Over Land Rover

Land Rover is het oudste terreinwagenmerk ter wereld op de Amerikaanse Willys Jeep na. Land Rover ontleent zijn naam aan de verwachting dat hij veel op het land gebruikt zou worden. De eerste brochure die had de titel "The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use".

In 3 stappen uw Kleine beurt auto kosten geregeld voor uw Land Rover

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Kleine beurt auto voor uw Land Rover Kleine beurt auto kosten?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. FOCWA & RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

8.4 uit 5 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij Kleine beurt auto

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke